OM STAYER COACHING

Stayer Coaching ble grunnlagt i 2013 av sykkelcoach David Broo. Målet er å være det ubestridte valget for personlig trening innen utholdenhetstrening. Det får vi til gjennom å engasjere våre utøvere, skape treningsglede og mestring ved å ha solid kunnskap, utøve motiverende coaching og profesjonell oppfølging av hver enkelt. Hos oss kan du være sikker på å være i profesjonelle hender med oppfølging hele veien til mål.

Slik foregår treningen:

  • Kartlegger: Hver enkelt utøver må gjennom en fysisk test før vi setter i gang med treningen. Grunnen til det er at vi ønsker å se hva det fysiske utgangspunktet til deltagerne er.
  • Treningsprogram: Vi setter opp et skreddersydd treningsprogram basert på den enkeltes mål og ambisjoner. Treningen gir også deg som utøver tilgang på spesialister innenfor sykling, løping og triathlon.
  • Treningsdagbok: For at vi skal sikre rett progresjon mot det endelige målet. Vi bruker www.trainingpeaks.com. Her får du en egen gratis nettside der alle dine økter registreras og som din coach kan lese, analysere og følja dig opp.

 

 

Om Stayer Coaching Group AS

Orgnr: 912 685 918
Kontakt: post@stayercoach.no

KONTAKT